Надія Хільська також розповіла, як почуває себе її донька після втрати батька / Скріншот Instagram

Відома українська акторка Надія Хільська, яка знялася у серіалі "Батьківський комітет", розповіла про загибель чоловіка на передовій. Зірка втратила найближчу людину 17 серпня 2023 року.

Надія Хільська зазначила, що її чоловік - актор Олексій Хільський - служив на фронті сержантом взводу. Акторка повідомила подробиці смерті коханого. За її словами, у той день Олексій разом з іншими військовими вирушив на завдання, де дістав поранення. Бійця намагалися врятувати, але до місця дислокації воїнів ЗСУ прилетів російський дрон.

"Це було на "нулі". Чоловік був у розвідці, сержантом взводу. Вони розділилися на дві групи, і, коли Олексій почув постріли, побіг на допомогу другій групі та був поранений. Хлопці намагалися його евакуювати, але прилетів кацапський FPV-дрон і він загинув. Я бачила все це з екшн-камери, запис якої мені надали побратими Олексія. Я бачила все... Але навіть після цього мені важко повірити у його смерть. Навіть приходячи до нього на кладовище, не усвідомлюю, що він там", - розповіла Надія в інтерв'ю "Фактам".

Відео дня
Скріншот Instagram

Хільська поділилася, що складно переживає загибель чоловіка. Вона каже, що після його смерті життя перетворилося на пекло. Як відомо, пара прожила у шлюбі 14 років. Надія з усіх сил намагається триматися та не лити сльози, тому що чоловік не хотів би бачити її у такому стані:

Порожнеча після смерті Олексія залишається. Він був частиною мене, і ця частина зараз…Буває, на мене находить хвилями. Знаю, що чоловік не хотів би, щоб я плакала, а щоб продовжувала життя. Але… важко. Буває, що їду в машині й починаю плакати, бо бачу якусь кав'ярню, в якій ми любили сидіти. Я дуже намагаюсь навчитись не плакати. Хочу згадувати Олексія світло, усміхатися. Я зараз тільки на шляху до цього.

Скріншот Instagram

Не менш важко й доньці акторів – дівчинці Валерії. Хільська розповіла, що донька досі не може усвідомити смерть батька. Проте зараз дівчинка досягає більших успіхів у навчанні і планує вступати на режисера, як цього хотів Олексій.

"Вона проживала всі періоди – відторгнення, неприйняття, злість. Лєра довго була сердита, що Олексій пішов на фронт. У неї зараз важкий період підлітка. Не хоче, щоб я казала "пішли на кладовище", а тільки: "Пішли до тата". Натомість Лєра почала класно вчитися. Зараз у неї тільки 11 та 12 балів. Льоша завжди був досить вимогливий до її навчання. Можливо, це все заради нього. Донька хоче бути режисеркою, і на це також вплинув Льоша", – поділилася Надія.

Скріншот Instagram

Актриса каже, що зараз намагається навчитися жити по-новому, без коханого. Вона не падає духом, аби залишатися опорою та підтримкою для доньки.

"Просто навчитись жити по-новому. Завдання – вижити й бути підтримкою доньці, не угробити себе. Я підтримую збори та маю сподівання, що ми скоро виграємо війну й не почуємо вже ніколи про клятих окупантів", - сказала Хільська.

Зазначимо, що до повномасштабного російського вторгнення Олексій Хільський активно знімався в українських фільмах та серіалах, а також був актором театру. Він зіграв у понад 25 кінострічках, зокрема "Нюхач", "Кріпосна", "Квачка" тощо.

Нагадаємо, раніше відомий український актор Юрій Феліпенко приєднався до лав ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: