Каньє Вест / Фото REUTERS

Популярний американський репер Каньє Вест розкритикував капіталізм, який "вбиває нас". Музикант заявив, що вже через рік стане бездомним.

Вест дав інтерв'ю художнику Тіно Сегалу. Воно вийшло у новому випуску журналу 032c, а його фотографії опублікував користувач Reddit.

"Через рік я стану бездомним. Я збираюся перетворити всі свої будинки на церкви. Ми зробимо притулок, і це буде місце, куди може піти кожен. Це буде схоже на комуну художників, там завжди буде їжа", – зазначив він.

Каньє Вест закликав відмовитися від капіталізму.

Каньє Вест: що відомо про репера

Каньє Вест – американський репер, мільярдер, музичний продюсер, композитор і дизайнер.

Читайте такожМолодше на 13 років: Кім Кардашьян закрутила роман з молодим коміком (фото)Свій дебютний альбом The College Dropout репер випустив у 2004 році.

На творчість виконавця дуже вплинула смерть його матері Донди Вест 10 листопада 2007 року.

У 2020 році Forbes поставив Каньє Веста з доходом 170 мільйонів доларів на друге місце в рейтингу найбільш високооплачуваних знаменитостей.

Статок репера на 2021 рік оцінюється в 6,6 мільярда доларів, що робить його найбагатшим репером у світі.

У 2012 році Вест почав зустрічатися із зіркою реаліті-шоу і моделлю Кім Кардашьян. 24 травня 2014 року пара одружилася у Флоренції. У Каньє і Кім четверо дітей: дочка Норт, син Сейнт, дочка Чикаго (народжена за допомогою сурогатного материнства) і син Салм Вест. У лютому поточного року стало відомо, що пара розлучається.

Вас також можуть зацікавити новини