Фото інстаграм Олівії Манн

Американській акторці Олівії Манн, яка відома за фільмами "Люди-Ікс: Апокаліпсис", "8 подруг Оушена", "Супер Майк" та іншими кінороботами, зробили серйозну операцію - подвійну мастектомію. Це означає, що їй видалили обідві молочні залози. Хірургічне втручання знадобилася 43-річній жінці для того, аби усунути агресивну форму раку грудей.

Відомо, що акторка минулого року зробила тест на наявність генів раку. Тоді вона отримала негативний результат, проте лікар наполягав на додаткових обстеженнях. 

"У мене діагностували рак грудей. За останні десять місяців я перенесла чотири операції, стільки днів провела в ліжку, що навіть не можу порахувати. Я дізналася про рак, його лікування і гормони більше, ніж будь-коли могла собі уявити. Я тримала в таємниці діагноз, щоб люди не бачили моє занепокоєння та лікарняні халати", - написала Олівія у себе в Instagram та опублікувала фото з лікарні. 

Відео дня
Скріншот посту Олівії Манн

Вона також наголосила, що було важко про це розповісти усім, але вважає, що її приклад може допомогти іншим жінкам. 

"Я дозволяю людям стежити за собою, коли маю сили, коли я можу одягнутися і вийти з дому, коли я можу погуляти з сином у парку. Мені потрібно було перевести дух і пройти через найважчі моменти, перш ніж поділитися", – додала Манн.  

Фото інстаграм Олівії Манн

До слова, Олівія заміжня за коміком Джоном Малейні. Разом пара виховує 3-річного сина Малколма Хієпа.

Нагадаємо, раніше стало відомо про рак шкіри у акторки та моделі Крісті Брінклі. 

Вас також можуть зацікавити новини: