Юлія Маярчук / Скріншот Instagram

Італійська акторка українського походження Юлія Маярчук розповіла, що до повномасштабного вторгнення певний час жила у Росії, тому її почали ідентифікувати з росіянкою.

В інтерв'ю УНІАН вона сказала, що три роки прожила в Архангельскій області. Її тато був вчителем, і поїхав туди працювати, а разом з тим перевіз і свою родину. 

Маярчук додала, що до великої війни вона не бачила нічого страшного у тому, що її могли називати росіянкою, проте після 2022 року вона різко змінила свою думку.

Відео дня

"До російського вторгнення для мене нібито не було різниці, якщо хтось називав росіянкою. Ну, тобто, сприймалося це, як "нічого страшного". Але зараз неможливо бути десь посередині. Я - українка на сто відсотків. Ну, добре, може трошки ще й італійка, тому що дуже довго живу в Італії", - каже Маярчук.

'Не було різниці, коли називали росіянкою': відома акторка з України зробила заяву

Вона додала, що після вторгнення Росії в Україну перестала нормально спати. Її день починається з читання новин з України і закінчується тим самим. 

"Я хочу розуміти, що відбувається. І кожного разу дивлюся новини з надією: може, вже наша перемога? Може, вже Путін вмер? З перших днів я намагалася робити все, що могла. Зараз я допомагаю своїми грошима кожного місяця", - уточнила акторка.

Вона також каже, що італійці втомилися від війни, вони хочуть миру. Однак сама вона вважає, що має настати не лише мир, а й повна перемога України.

"Люди тут втомилися, для них це далеко. В основному, італійці хочуть веселитися, хочуть легкості. І не те, щоб вони були за Росію. Але вони за мир. А я кажу: "Ну, який мир? Україна повинна виграти цю війну і отримати репарації"", - підсумувала Маярчук.

Чим відома Юлія Маярчук

Все почалося в 1999 році, коли дівчина знялася в еротичній короткометражці "Солодкий сон". Вже за рік відбувся її дебют у повному метрі – "Порушуючи заборони" - скандально відомий режисер Тінто Брасс запросив дівчину на головну роль.

У фільмографії українки – відомий серіал "Карабінери", фільми "Італієць", "Казка стриптиз-клуба" та багато інших…

Вас також можуть зацікавити новини: