Фото фейсбук Костянтина Костишина 

Український актор та військовий Костянтин Костишин, який відомий за серіалами "Улюблені діти", "Швидка допомога" та іншими кінороботами, висловився з приводу мобілізації відомих людей, яку активно обговорюють останнім часом. 

"Я не вважаю, що актори - це якісь привілейовані люди. Моя однозначна відповідь: мають йти на фронт всі ті, хто придатний до служби. Але і розумію, що не можна веслувати під одну гребінку - геть всіх забрати", - наголосив він в інтерв'ю для видання OBOZ.UA.

Костянтин, який майже рік перебуває на фронті, додав, що люди потрібні не тільки в ЗСУ, а й на будь-яких інших роботах, наприклад, в театрі, адже все може просто зупинитися. 

Відео дня

"В будь-якому разі театр не може не працювати. Частина акторів має залишатися і грати вистави. Підтримувати дух людей і допомагати їм не впасти в прірву безнадії. Театр має існувати, але не може бути так, що акторів війна не стосується. Насправді, такого в нас і немає - на фронті чимало артистів", - розповів актор. 

Нагадаємо, нещодавно співак Саша Чемеров висловився про мобілізацію. Він сказав, що вона обов'язково потрібна, але не варто тиснути на людей. 

Вас також можуть зацікавити новини: