Позитив розлучився з дружиною / фото instagram.com/positiff

Український музикант Олексій Завгородній, який більш відомий під псевдонімом "Позитив", відверто розповів про розлучення з дизайнеркою та кращою подругою Насті Каменських Ганною Андрійчук.

Ряд зізнань він зробив у програмі "29 питань" на YouTube- каналі "Люкс ФМ".

Музикант заявив, що ні про що не шкодує.

Відео дня

"Це наше обопільне рішення. Ми в будь-якому випадку спілкуємося, у нас дуже багато спільних друзів. Сказати, що шкодую – ні. Життя – дуже цікава штука, і, як виявилося, дуже коротка, я маю на увазі, що час дуже швидко летить. Ті 13 років, які ми прожили разом, ми багато чому навчилися, багато зрозуміли і набралися колосального досвіду. Я ні про що не шкодую, я їй дуже вдячний", – зазначив Позитив.

Читайте такожСєдокова натякнула на розлучення з молодим баскетболістом та нарвалася на критикуПри цьому Олексій прокоментував рішення колишньої дружини розповісти про розлучення публічно.

"Був такий вибір, таке рішення у Ані. Вона мене попередила. Ми в будь-якому випадку публічні люди. І Аня у тому числі. Якщо це було її рішення, я її в будь- якому випадку підтримав би, навіть якби мені це не подобалося", – додав він.

Вас також можуть зацікавити новини