Путініст всім своїм виглядом намагався показати, що він нібито задіяний у церемонії / фото УНІАН

Путініст Філіп Кіркоров, який підтримує повномасштабну війну РФ проти України і є фанатом кривавого диктатора, з'явився на 65-й церемонії "Греммі" у Лос-Анджелесі. Однак там на нього чекала лише ганьба.

У своєму Instagram Кіркоров похвалився тим, що він вирушив на церемонію. Однак ніхто не чекав на путініста, він пройшов як звичайний глядач, на килимову доріжку його, звичайно ж, не пустили.

Кіркоров сидів дуже далеко від сцени. Путініст даремно вбирався, він мав максимально безглуздий вигляд. Поки голлівудські зірки обирають незвичайні образи, розкішні сукні або ж провокаційні костюми, Кіркоров вдягає "кричущі" речі з логотипами модних брендів. Але такою "розкішшю" важко виділитися на тлі стильних артистів зі світовими ім'ям.

Путініст всім своїм виглядом намагався показати, що він нібито задіяний у церемонії, проте всім було плювати на Кіркорова. Він знімав виступи зірок, публікував відео і позначав акаунти світових знаменитостей, намагаючись привернути їхню увагу.

Але найголовніша ганьба Кіркорова трапилася пізніше. Путініст спробував привернути увагу Мадонни. Він знімав співачку і сподівався на те, що та його помітить. Однак Мадонна відкрито проігнорувала путініста. Зірка пройшла повз Кіркорова і навіть не дивилася в його бік. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що православні активісти вимагають у Кіркорова через суд мільйон за танці на хресті.

Вас також можуть зацікавити новини: