"Холостяком" 12 сезону став 32-річний Алекс Топольський / фото instagram.com/holostyakstb

Новий "Холостяк" Алекс Топольський розповів, яку саме дівчину він шукає та що для нього є важливим у стосунках.

Про це повідомили на сторінці проекту "Холостяк" в Instagram.

Топольський так і не зміг знайти споріднену душу в США, де він має свій бізнес, тож приїхав до України.

Відео дня

"Я не прихильник стосунків, побудованих на взаємовигоді. Мені важливо, щоб у парі були спільні цінності та збігалися погляди на життя. Я шукаю ту дівчину, у стосунках з якою в нас будуть щирі емоції, тепло і справжнє кохання. І я переконаний, що зустріну її саме в Україні", - сказав новий "Холостяк".

Як повідомляв УНІАН, прем'єра 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" відбудеться у березні 2022 року. Зйомки шоу вже стартували. Ведучий - Григорій Решетник.

Головним героєм шоу цього разу став 32-річний Алекс Топольський ― українець, який побудував успішний бізнес з нерухомості в Америці.

Тим часом у мережі почалися палкі дискусії з приводу зовнішності хлопця: одним вона подобається, інші ж її критикують. УНІАН зібрав найгарячіші фото нового "холостяка" Алекса Топольського.

Читайте також"Це вогонь!": розкрито подробиці 12 сезону шоу "Холостяк"

Що відомо про шоу "Холостяк"

"Холостяк" — реаліті-шоу побачень, що з'явилося в березні 2011 року на українському телеканалі СТБ. Це адаптація американського проекту The Bachelor.

У кожному випуску головний герой зустрічається з одною або одразу декількома дівчатами. Ці побачення проходять в різних місцях — у ресторані, у басейні, на кораблі, на віллі й так далі. Під час зустрічей дівчата повинні сподобатися холостяку, щоб зацікавити його і позбутися конкуренток.

Кількість претенденток зменшується з кожним випуском: холостяк сам вирішує, кого залишити, і з ким він хотів би познайомитися ближче. У фіналі залишаються тільки дві дівчини. Після їхнього знайомства з батьками холостяка, герой робить свій вибір у шоу.

Вас також можуть зацікавити новини