Газманов підтримує режим Кремля / фото УНІАН, Микола Лазаренко

Олег Газманов - колись популярний естрадний співак, композитор і поет, автор таких хітів як "Есаул", "Морячка" і "Господа офицеры". Він любить прославляти російську владу.

Але остаточно дах артисту російської поп-сцени зірвало в 2014 році, після анексії Криму, йдеться в сюжеті проекту FreeДом.

Газманов-старший не тільки підтримав дії Кремля, а й активно їздив в окупований Донецьк і давав там концерти. А з початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну Олег взявся за лизоблюдство ще з більшим завзяттям.

Кажуть, що артист навіть по-тихому подався на громадянство Ізраїлю і вже пакував валізи, але Свята земля представника російської естради не прийняла. Також Газманову було відмовлено у відвідуванні Литви та Латвії, а в Україні суд взагалі заочно заарештував російського співака за підозрою в посяганні на територіальну цілісність нашої країни.

У підсумку виявилося, що Газманову-старшому нічого не залишається, як продовжувати бубніти про принади "русского мира" і виступати співочим клоуном на агітаційних концертах Кремля.

Значно зіпсував і вкоротив часи світлого майбутнього Газманов і для своєї родини. Першим під роздачу потрапив старший син Родіон. Син затятого російського патріота давно перебрався в Америку і відкрив там бізнес на татові гроші.

Під час відкриття власного кафе в Чикаго під нехитрою назвою "СРСР" Родіон увімкнув на всю вулицю гімн Росії, що дуже не сподобалося американцям - тим вмить розбили скло, а самому Родіону - обличчя. Після неприємного інциденту син Газманова підібгав хвіст і повернувся в РФ.

"Любитель робити сальто на сцені дострибався. 71-річний співак на заході кар'єри зробив все, щоб наблизити своє забуття. Колись популярний співак і автор безліч хітів запам'ятається публіці як третьосортний артист, який прославляє смерті і насильство на путінських концертах", - підсумували журналісти.

Нагадаємо, раніше Олег Газманов поскаржився на погрози через концерти в Донецьку.

Вас також можуть зацікавити новини: