Сумська показала фото з родинного святкування / instagram.com/olgasumska

Відома українська актриса й телеведуча Ольга Сумська привітала матір з днем народження, опублікувавши кілька фото зі святкування.

Знімки з'явилися напередодні на її сторінці в Instagram.

"Найщасливіші миті життя… Святкування 88-річчя нашої мамочки, Ганни Іванівни! Многая Літа, рідненька! Моя душа, мій всесвіт! Родина в обіймах любові! Дякую сердечно всім вам, друзі за теплі привітання! Зі святом!", - написала Сумська.

Відео дня

На кадрах можна побачити, що на святкуванні її доньок та чоловіка - актора Віталія Борисюка.

instagram.com/olgasumska

У коментарях багатьох шанувальників Сумської спантеличила відсутність на святі рідної сестри Ольги - Наталі Сумської. Раніше Наталя розповідала, що вони з сестрою майже не спілкуються через різні політичні та життєві погляди. "Чому без Наталки?", "Щирі вітання.Тільки Наталі не вистачає в сімейному колі", "А де ж Ваша старша сестра чому її немає", "А де ж Наталія?", - йдеться в коментарях.

Раніше Ольга Сумська в купальнику станцювала перед чоловіком-іменинником.

Ольга Сумська: творчість і особисте життя

  • Ольга Сумська народилася в акторській родині, тому з легкістю вступила до театрального університету.
  • Вперше вона знялася в 1983 році у фільмі вечора на хуторі поблизу Диканьки. Їй дісталася роль Панночки.
  • Ольга Сумська - успішна актриса театру і кіно.
  • У знаменитості є дві дочки-31-річна Антоніна і 19-річна Анна. Перша дочка народилася в першому шлюбі від актора Євгена Паперного. Попри народження дитини, пара розлучилася. Тільки в другому шлюбі з Віталієм Борисюком вона знайшла щастя. Цього року подружжя відсвяткувало срібне весілля.