Ольга Сумська пояснила, через що вийшла заміж за Віталія Борисюка / Скріншот Instagram

Знаменита українська акторка Ольга Сумська розповіла, як ставиться до критики в мережі. Зірка театру і кіно також відповіла на закиди хейтерів щодо її зовнішності та чоловіка Віталія Борисюка.

За словами акторки, вона постійно стикається з хвилею критики у соцмережах. Однак Сумська намагається не реагувати на хейтерів і вважає, що всі негативні коментарі, роблять її навпаки популярною. Часто підписники критикують Ольгу за вік та зовнішність, проте вона не бере близько до серця подібні висловлювання:

Я все читаю. Я і хейт – це два поняття, які йдуть поряд. Болісно. Зачіпали і зовнішність, і особисте життя… Я загартувалася та навчилася сприймати це тверезо. Ось пишуть, що я на себе не схожа й що зі мною сталося. Люди, нам скільки років, час спливає, ми змінюємося. Я поважаю свій вік

Сумська і Борисюк / Скріншот Instagram

Також Сумська прокоментувала коментарі, що виражають здивування, чому акторка у шлюбі з Борисюком уже понад 20 років у шлюбі й не знайшла собі багатшого супутника. Ольга різко відповіла коментаторам, пояснивши, що вона разом із Віталієм через велике кохання.

"Люди добрі, я не шукала мільйонера. Я вийшла заміж за Борисюка, тому що кохала і кохаю його! Нехай це кохання зігріває моє серце ще довгі роки. Тому що це є щастя – знайти свою другу половинку. І це треба берегти, як зіницю ока. А хейтери просто додають нам рейтингу", – вказала акторка.

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська розповіла, яка переживає осуд своєї старшої доньки.

Вас також можуть зацікавити новини: