На опублікованих скріншотах листування можна помітити, що Кіркоров писав Паніну влітку 2020 року / колаж

Відомий актор Олексій Панін, який засуджує війну в Україні і відкрито критикує російську агресію, "підлив масла у вогонь" скандалу навколо Філіпа Кіркорова. Спочатку артист сказав, що у нього був з ним секс, а нині він розкрив брудні подробиці спілкування з путіністом.

Так, Панін записав нове відео, в якому пояснив свій вчинок. Він зазначив, що зараз Кіркоров судорожно намагається "обілити" свою репутацію, для цього він навіть найняв адвоката.

"Кіркоров ретельно підчистив наше з ним листування, але дещо він усе ж упустив... Звичайно, можна сказати, що це безневинне листування про квіточки, але це потрібно бути або упоротим, або ненормальним", - заявив актор.

За словами Паніна, він не став би розкривати секрети Кіркорова, якби той не став путіністом. Актор обурений тим, що співак продовжує підтримувати кремлівський режим. 

"Якби, звичайно, Кіркоров не підтримував Путіна, якби він не підтримував цей злочинний режим, який зараз знаходиться при владі РФ, який вбиває людей України, я б про нього нічого не сказав... Я ненавиджу таких лицемірів, які приховані геї і при цьому підтримують режим, який знищує права ЛГБТ у РФ. Знищує взагалі всі права людини! Я кажу завжди правду", - зазначив Панін.

На опублікованих скріншотах листування можна помітити, що Кіркоров писав Паніну влітку 2020 року. Він нібито кликав актора на "специфічні тусовки". При цьому Кіркоров зазначав, що вже давно чекав  на "повне свавілля і бруд", а тому активно кликав Паніна, щоб той приєднався до його "розваг".

Панін "добив" Кіркорова брудними подробицями про "специфічні розваги" / скріншоти

Панін розкрив секрет Кіркорова - з чого все почалося

Нещодавно Панін заявив, що у нього були дуже близькі стосунки з путіністом Кіркоровим. Актор зізнався, що колись вступав зі співаком в інтимний зв'язок. 

Після цього у команді Кіркорова відреагували на слова Паніна, що у них був секс. Актора назвали "клоуном" а всі його заяви спробували спростувати.

Вас також можуть зацікавити новини: