Монатік привітав сина з днем народження / instagram.com/monatik_official

Український мультиартист Діма Монатік зворушливо привітала сина Данила з 6-річчям. Вітальні слова він супроводив відео дворічної давності.

У кадрі чутно, як Монатік запитує у сина, ким він хоче стати, коли виросте. Малюк відповів: "Татом".

"Під час твого 4-річного інтерв'ю, ти сказав слова, які я переслуховую, коли дуже важко... так буває. Часто ... розумію, відео занадто особисте, але сьогодні хочу поділитися цим моментом, пообіцяти тобі і собі зробити все, що в моїх силах, щоб ти ніколи не хотів забрати ці слова назад, щоб тобі ніколи не було за них соромно. Щоб бувши в моєму сьогоднішньому віці, твій син відповів тобі також, а дочка, щоб сказала що шукає любов, такої ж доблесної людини, як її батько. Я так тобі цього бажаю", - написав Діма.

Читайте такожЛорак у жовтому мішкуватому костюмі заінтригувала новиноюТакож він додав, що Данило є найкращим братом для Платона. І сказав, що любить своїх синів до неможливості. Крім того, Монатік подякував і дружині Ірині за чудесного сина. 

"Люблю тебе і дякую за ці чудеса", - додав артист.

Шанувальники відзначили, що Діма таким особистим відео довів їх до сліз: "Сльози гордості і щастя", "Ця любов сильна, як цілий Всесвіт", "Відео зворушливе до сліз".

Нагадаємо, днями Ірина Монатік показала фото поцілунку зі своїм чоловіком. Але шанувальники побачили на ньому Надю Дорофєєву.

Вас також можуть зацікавити новини: