Брати Капранови / Скріншот Facebook

Відомий український письменник, публіцист Віталій Капранов повідомив нові подробиці смерті свого брата-близнюка Дмитра Капранова. Громадський діяч раптово пішов з життя 16 квітня.

На Facebook-сторінці "Брати Капранови" Віталій написав, що в його брата стався розрив аорти. Саме це і стало причиною моментальної смерті письменника. За його словами, він намагався врятувати Дмитра, однак було запізно. Віталій робив штучне дихання та масаж серця, але, на жаль, йому не вдалося реанімувати Капранова:

Дмитро помер у мене на руках. Я робив йому штучне дихання і масаж серця, але, на жаль, це було безсенсовно, бо порвалася аорта.

Відео дня
Скріншот Facebook

Письменник також поділився історією, коли Дмитру вдавалося двічі реанімувати людей. Капранов рятував знайомих, в яких ставалися раптові проблеми з серцем. Як наслідок, Віталій наголосив на важливості знання першої медичної допомоги. Публіцист підкреслив, що саме це допоможе врятувати рідну людину у непередбачуваній ситуації.

"Я не впорався, а от він у своєму житті двічі реанімував людей і двічі успішно. На вулиці, випадково. Так що вчіться робити штучне дихання. Якщо немає таких важких випадків, як розрив аорти, це може врятувати", - написав Віталій Капранов.

Нагадаємо, раніше Віталій Капранов назвав причину смерті брата. Дмитро попрощався з життя через проблеми з серцем.

Вас також можуть зацікавити новини: