Потап і Каменських не говорять про розлучення з особистих причин / фото instagram.com

Українська співачка Настя Каменських та продюсер Потап розлучилися. Пара не оголошує офіційно про розрив з особистих причин.

"Нещодавно я почув у приватній розмові, що Потам і Настя Каменських розлучилися. Він зараз живе за кордоном, а Настя тусується в Україні. З собачкою у лісі гуляє - я бачив в Instagram. Я не можу зрозуміти, чому це вона в Україні. Вони ж разом їхали. Вона дуже швидко повернулася", - розповів блогер і радіоведучий Артур Адамов.

За його словами, зараз ходять такі чутки, що ось тиждень-другий і Потап з Настею оголосять про свій розрив. При цьому він вказав, що Каменських не говорить про розлучення з особистих причин. Також він нагадав, що зіркова пара роками приховувала свої стосунки.

Чутки про розлучення Потапа і Насті Каменських - що відомо

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов повідомив, що Потап і Настя Каменських розлучаються через невірність. За його словами, продюсер зрадив дружині з її подругою, а Каменських нібито не пробачила цього. Він зазначив, що пара таємно розійшлася.

Пізніше Беспалов відкинув чутки про те, що розлучницею стала підопічна продюсера Катерина, з якою Потап нещодавно презентував нову пісню "Рай де?". Блогер запевнив, що між Потапом і Катериною суто професійні відносини.

Вас також можуть зацікавити новини: