Лілія розповіла про зміни у стосунках з коханим після народження третьої доньки / фото інстаграм Лілії Ребрик

Українська ведуча Лілія Ребрик зізналася, як змінилися їхні стосунки з чоловіком Андрієм Диким після появи третьої дитини в родині. 

Вона зазначила, що народження молодшої доньки Аделіни лише зміцнило почуття. Чоловік дуже уважний та піклується про дитину та Лілію.

"Я не хочу поливати медом наші стосунки, але вони у нас дійсно справжні, класні і потужні: один подумав, а другий вже зробив. Ми реально не сваримося, не знаю, як нам в житті так пощастило. У мене на це не вистачає ні сил, ні енергії. Ми розуміємо, коли нам треба помовчати або коли ми хочемо поговорити. Ми увесь час прагнемо побути вдвох. Ясно, коли троє дітей, то побути вдвох - це ще той квест", - сказала Ребрик в інтерв'ю kp.ua.

Відео дня
Лілія з чоловіком та доньками / фото інстаграм Лілії Ребрик

Лілія також додала, що чоловік постійно допомагає та підтримує за будь-яких обставин. А у їхній родині є такі правила:

"У мене немає якогось почуття провини, що я прошу чоловіка допомогти. Я взагалі вважаю, що жінка, яка народила, має бути трішечки егоїсткою. Якщо є можливість поспати - поспати. Треба повноцінно і різноманітно харчуватися, бо ти маєш нагодувати потім дитину. Тому стосунки стали ще міцнішими, бо ти розумієш, що треба багато уваги приділяти і одне одному, і дітям. Увечері, коли треба всіх помити, нагодувати, вкласти спати, то ми ділимося, хто з ким, хто як. Дуже важливо розподіляти обов'язки - це дуже потужна підтримка одне одного".

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик вперше показала найменшу доньку та розсекретила, хто з зірок став хресним.

Вас також можуть зацікавити новини: