Принцу Джорджу виповнилося 9 років / фото REUTERS

Сьогодні, 22 липня, найстаршому синові принца Вільяма та Кейт Міддлтон - Джорджу - виповнилось 9 років. З цієї нагоди герцоги Кембриджські, які раніше підтримали Україну після початку війни з РФ, оприлюднили новий портрет нащадка британської корони.

На офіційній сторінці в Instagram опублікували світлину, автором якої традиційно стала герцогиня Кейт. Схоже, принца сфотографували на тлі піску й моря. Традиційно, автором світлини стала , яка обожнює фотографувати своїх дітей.

"Джорджу виповнилося 9", – написали під фото.

Відео дня
instagram.com/dukeandduchessofcambridge

В офіційному Instagram-акаунті королеви Єлизавети ІІ теж з'явилося привітання Джорджа з днем народження.

instagram.com/theroyalfamily

Варто зауважити, що принц Джордж все частіше з'являється на публіці зі своїми батьками. 

Раніше Кембріджі демонстрували фото і менших своїх дітей з нагоди їх днів народжень. Так, цього року принцесі Шарлотті виповнилося 7, а молодшому синові герцогів Кембриджських Луї - 4 роки.

Довідка УНІАН. Принц Джордж народився 22 липня 2013 року в лікарні Святої Марії в Паддінгтоні, Лондон, де пізніше народилися принцеса Шарлотта і принц Луї. У цьому ж шпиталі народилися і сини принцеси Діани – принц Вільям та принц Гаррі.

Повне ім'я нащадка британської корони звучить як - Джордж Александр Луї. Джордж — на честь короля Георга VI — батька своєї прабабусі Єлизавети II, Александр — на честь другого імені Єлизавети II (її повне ім'я Єлизавета Александра Марія), і Луї (Луїс) — на честь Луїса Маунтбеттена — воєначальника, дядька принца Філіпа. Ім'я Луї також є четвертим ім'ям його батька, герцога Кембриджського та першим ім'ям молодшого брата Джорджа – принца Луї.

Старший син герцога та герцогині Кембриджських є третім у черзі на престол після свого батька принца Вільяма та діда принца Чарльза. Чарльз, до речі, очікує своєї черги на трон уже понад 70 років.

Вас також можуть зацікавити новини: