Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл \ REUTERS

Принц Гаррі та його дружина Меган тепер вільні від британського королівства люди. Меган дуже щаслива, а чи щасливий її чоловік?

Читайте такожБільше не члени королівської родини: для Меган Маркл і принца Гаррі сьогодні починається нове життя

Згідно з офіційною інформацією, Меган і Гаррі переїхали з Канади жити в Лос-Анджелес. Там пара придбала будинок, а батько принца Гаррі – принц Уельський Чарльз - оплатив приватну охорону подружжю, виділивши на їхні потреби $2,5 млн.

Відео дня

У герцогині Сассекської, нагадаємо, цей титул Меган зберегла за собою після складання королівських повноважень, великі плани. Вона вже задіяна в кількох кінопроектах - Меган буде займатися озвучуванням фільмів. До того ж, герцогиня хоче написати книгу і відновити роботу свого блогу, повідомляє ТСН.

А ось чим займеться принц Гаррі? 35-річний принц, намагаючись зберегти спокій своєї сім'ї, змушений був прийняти рішення, яке, за його словами, далося йому дуже непросто. Такі зміни в особистому житті збіглися з епідемією коронавірусу, що ще більше скувало можливості принца на яку-небудь діяльність.

Видання Us Weekly вже написало, що Гаррі сумує за батьківщиною, сім'єю і друзями і дуже переймався, коли його батько лікувався від коронавірусу. Так само він на зв'язку в телефонному режимі з бабусею королевою Єлизаветою II, вона, нагадаємо, зараз перебуває у Віндзорському замку. У пресі продовжують писати про те, що принц Гаррі став для Меган квитком у великий світ, а його інтереси залишаться для неї на другому плані. Але, як довго британський принц, який теж звик до певного устрою життя, зможе жити так, як хоче жити його дружина, але не хоче він сам?