Кенсінгтонський палац оголосив, що принц Вільям і Кейт Міддлтон відправляться в турне по Великобританії на королівському поїзді, відвідавши громади напередодні Різдва, щоб «віддати данину неймовірній роботі окремих людей і організацій, які зробили все можливе у відповідь на пандемію коронавірусу». Тур пройде з 6 по 8 грудня, герцог і герцогиня зроблять зупинки в Англії, Шотландії та Уельсі.

Відео дня

Читайте такожПринц Вільям подякував аварійно-рятувальним службам за роботу під час пандемії (фото, відео)

Як тільки у членів британської королівської сім'ї з'явилася можливість повернутися до офлайн-формату роботи, вони із задоволенням нею скористалися. Після локальних зустрічей з підприємцями, батьками та працівниками різних індустрій в Лондоні герцог і герцогиня Кембриджські вирушили в перше турне після пандемії, пише Elle.

За ці три дні і 2000 кілометрів пара відвідає безліч фронтових робітників, волонтерів, співробітників будинків престарілих, вчителів і школярів.

Пара також буде приділяти особливу увагу сектору мистецтва та спадщини, зустрівшись під час поїздки і з місцевими художниками. 

Подорожують королівські особи зі старомодним стилем: приватному борту герцог і герцогиня Кембриджські воліли Королівський поїзд, посадка на який сталася на центральному вокзалі Юстон в Лондоні.

У подорож Кейт вирушила в приталеному пальто Alexander McQueen в поєднанні з замшевими чобітьми Ralph Lauren, накинутим на шию шарфом з традиційним шотландським орнаментом тартан — реверанс у бік одного з місць призначення — і з мініатюрною сумочкою Grace Han в руках.

Принц Вільям виглядав не менш елегантно в класичному образі: темно-синьому пальто, костюмних брюках і елегантному шарфі контрастного винного відтінку.

Королівська сім'я Великобританії: новини на тему