Галкін жорстко пожартував про Скабєєву / колаж

Російський пропагандист Володимир Соловйов вийшов з себе у власній програмі, кажучи про пародиста Максима Галкіна. Путініст згадав нещодавній виступ чоловіка Пугачової, де той пожартував про Філіпа Кіркорова в колготках і з головою Ольги Скабєєвої в руках. 

"Мені здається, якщо Філіп [Кіркоров] в прозорих колготках з'явиться на фронті, перемир'я на кілька днів забезпечено. А якщо він ще буде тримати голову Скабєєвої - це взагалі буде неймовірно", - сказав Галкін зі сцени.

Зазначимо, Ольга Скабєєва - це колега Володимира Соловйова, яка веде пропагандистське шоу і щодня в ефірі розповідає росіянам придуману в Кремлі маячню. 

"Я завжди знав, що є люди, а є гниди. Я вважаю абсолютною гнидою Макса Галкіна... Є вирази, за які потрібно бити морду. Я вважаю, що потрібно порушити кримінальну справу проти цієї тварі. Потрібно його переслідувати, де б він не був", - сказав Соловйов.

Також пропагандист додав, що у Максима Галкіна потрібно забрати все майно, яке є в РФ:

"Голова Скабеевой тобі, мр*зота конч*на, значить... У мене питання до генерала армії, керівника слідчого комітету. Я вважаю, що склад кримінального правопорушення очевидний. Викликати потрібно людину, судити і конфіскувати заодно все його майно".

Нагадаємо, Галкін висміяв Охлобистіна і "судоми" Лепса з Газмановим.

Вас також можуть зацікавити новини: