На початку своєї кар'єри співачка була зовсім іншою / фото instagram.com/elizaveta_galkinaa

Відомій співачці Аллі Пугачовій вже 74 роки, вона почала свою кар'єру ще у 1965 році. Зараз артистка носить свою "фірмову" зачіску - густе подовжене каре. Однак у молодості вона була зовсім іншою.

Так, в Telegram-каналі "Старий папараці" з'явилося архівне фото, на якому Пугачова зображена під час першого запису своїх пісень на радіо. На початку своєї кар'єри співачка носила стрижку "під хлопчика" і не фарбувала волосся у світлі відтінки.

Крім цього, у артистки був зовсім інший стиль. Як помітно на знімку, тоді Пугачова носила прості сукні вище колін. Простий крій і "килимові" візерунки робили образ співачки максимально скромним.

Відео дня

У мережі не впізнали співачку на архівному фото. Стрижку "під хлопчика" навряд чи можна назвати найвдалішою зачіскою Пугачової. Втім, в молодості співачка не прагнула епатувати публіку. 

Який вигляд Пугачова мала у минулому - фото

Пугачова в молодості / скріншот

Який вигляд має Пугачова зараз

Вже багато років співачка освітлює волосся і носить каре. Іноді вона вирівнює волосся, а також нерідко накручує пасма, обрамляючи ними обличчя. 

Пугачова зараз / скріншот

Зовсім недавно пластичний хірург розповідав, завдяки чому Пугачовій вдалося "уповільнити" старіння. Він розкрив секрети Примадонни і зазначив, що не усі її "пластики" були вдалими, але нині вона знайшла ідеальні для себе процедури. Крім цього, раніше в мережі "спливло" фото Пугачової з її першого весілля.

Вас також можуть зацікавити новини: