Пугачова, за слова Успенської, є музою Кіркорова / фото УНІАН

Російська виконавиця шансону Любов Успенська, яка зізнавалася в любові президенту РФ Володимиру Путіну, заявила, що могла стати дружиною Філіпа Кіркорова, якби не Алла Пугачова.

Про це вона сказала російському "Пятому каналу".

Успенська стверджує, що її з Кіркоровим завжди пов'язували особливі стосунки, натякаючи на роман.

Відео дня

"Він, до речі, і мене любить. Якби не Алла, я б вийшла б за нього заміж, розумієте. Річ у тім, що вона ж його кумир, вона його муза. Навіть якщо у них там любов пройшла або там вона не була або була, Він же просто її любив як жінку, яка співає. А сьогодні я - жінка, яка співає", - заявила вона.

Читайте такожКіркоров зробив несподіване зізнання про 11-річний шлюб з Пугачовою

Зазначимо, раніше Успенська обурилася петицією про заборону російським зіркам виступати в Україні. Заборона, втім, не завадила їй виступити в Києві з концертом у вересні 2021 року.

Як повідомляв УНІАН, раніше Кіркоров зізнався, що не любить згадувати про Аллу Пугачову та стосунки з нею. Також повідомлялося, що до початку відносин між Пугачовою і Кіркоровим має пряме відношення російський продюсер Барі Алібасов.

Як відомо, Пугачова і Кіркоров одружилися в 1994 році, проживши в шлюбі 11 років. У 2005 році стало відомо про їх розлучення. Кіркоров був її четвертим чоловіком. Зараз вона перебуває у шлюбі з шоуменом Максимом Галкіним, з яким виховує двійнят від сурогатної матері. Також у неї є дочка від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.