Кадр з серіалу "Татусеві дочки" / скріншот YouTube

Російська актриса Катерина Старшова, яка прославилася завдяки ролі Пуговки в "Татусевих дочках", дуже змінилася з часів зйомок в серіалі. Багато хто пам'ятає її веселою, милою, завзятою, примхливою дівчинкою, але з дуже сильним характером. 

Тоді вона підкорила глядачів своєю дитячою безпосередністю. Її жарти були на вустах всіх її однолітків, а більш доросле покоління ставилося до неї з певним розчуленням. 

З роками актриса Старшова дуже змінилася. Тепер маленька Пуговка зовсім інша. Дівчина приміряє на себе сексуальні образи, а її зухвалому погляду може позаздрити будь-яка впевнена в собі жінка.

Відео дня
колаж з фото

Зараз їй 21 рік, і вона вже не знімається в серіалах і фільмах. Відомо, що у 2019 році Старшова вступила на медичний факультет. 

колаж з фото

Хоч з кінокар'єрою у неї не склалося, зате в особистому житті Старшової все добре. У неї є бойфренд, з яким вона знайома з дитинства, проте справжні почуття між ними спалахнули тільки в 2018 році. 

колаж з фото

Що Катерина Старшова говорить про війну в Україні

У березні 2022 року вона оприлюднила пост зі словами "Ні війні":

"Хочеться кричати, хочеться плакати і бити в дзвони. Те, що відбувається, неможливо зрозуміти і прийняти. Ми всі люди однієї планети. Невже в 2022 році хтось може цього не розуміти".

Серіал "Татусеві дочки": що про нього відомо

Серіал розповідає про життя Сергія Васнецова, у якого п'ять дочок. У чоловіка постійно якісь проблеми на роботі, в тому числі і з грошима. Тому головний герой більше займається своїми справами, ніж приділяє час дітям.

Однак поступово в їхньому житті відбуваються зміни - чоловік занурюється в проблеми дочок і зближується з ними. Дівчата ж, які звикли до вічної опіки і до життя на всьому готовому, стають більш турботливими, відповідальними і самостійними.

Нагадаємо, як змінилася зірка "Титаніка" Кейт Уінслет через 25 років.

Вас також можуть зацікавити новини: