Фіма Константиновський / Скріншот Facebook

Український ведучий Фіма Костянтиновський різко висловився про чоловіків-втікачів, які під час війни відсиджуються за кордоном.

Він вважає їх зрадниками і каже, що вони не повинні більше повертатися в Україну.

"Є якась там Настя Каменських, яка розіграла тачку, або не розіграла, просто галочку поставила. Якийсь Потап... Є багато людей наших відомих, які на початку війни зробили патріотичну х**ню, і збереглися, як вони думають, в пам'яті. Мені дуже шкода, що у людей дуже коротка пам'ять, і я сподіваюся, що все-таки, коли приїде Винник в країну, то він піде на **й. Що коли повернеться Потап, він піде на **й. І коли повернуться всі ті, хто виїхав", - сказав Костянтиновський на YouTube-каналі "Розмова".

Відео дня

Він додав, що артисти, які виїхали за кордон, імітують розуміння, а насправді вони далеко не розуміють, що відбувається в Україні і не можуть зрозуміти почуття інших.

"Коли Влад Яма, бл*дь, викладає фотографію з "Хто зверху?" і пише "Тримаємося". Та пішов ти на *** зі своїм "Тримаємося". Я дуже сподіваюся, що ось ця вся зграя не повернеться ні в Україну, ні на екрани. Це не працює так. Я не можу до людей, які зрадили країну, по факту зрадили, ставитися, як до всіх інших", - додав він.

Нагадаємо, раніше Фіма Костянтиновський відповів, чому не воює.

Вас також можуть зацікавити новини: