Поклітару прокоментував роман з Могилевською / колаж з фото

Український хореограф, балетмейстер Раду Поклітару вперше заговорив про роман з співачкою Наталією Могилевською. Хореограф розповів, чи спілкуються вони з співачкою зараз.

Як відомо, у 2011 році Поклітару та Могилевську часто помічали разом на зіркових заходах. Тоді шанувальники знаменитостей розповсюдили чутки про можливий роман зірок. Проте за 13 років, окрім спільних появ на публіці, новин про пару не було. Відтак чутки залишилися просто словами та здогадками.

Сам Раду здивував своєю відповіддю на питання про роман з артисткою Він неоднозначно сказав, що першою про їх можливі стосунки, має заговорити Могилевська: 

Наберіть Наталію Могилевську і спитайте, що вона з цього приводу думає. Дама, має відповідати першою.

Скріншот з інтервʼю

До слова, нещодавно Наталія стала мамою для двох названих доньок. На запитання про те, чи вітав хореограф співачку з подією, він відповів, що не робить подібних речей.

"Взагалі мені зараз соромно, тому що ви подумаєте, що я такий похмурий інтроверт, а я взагалі нікого ні з чим не вітаю. Я практично не ходжу у гості. Це сталося із роками. Раніше такого не було. Не ходжу ні на весілля, ні на дні народження, не ходжу на похорони… Я був на похоронах свого батька, тому що я його син. Мене навіть не намагаються запросити на день народження, я все одно не піду. люди з мого найближчого оточення припинили ображатися… Мене навіть не намагаються запросити на день народження, бо я все одно не піду", – зазначив балетмейстер.

Нагадаємо, раніше Раду Поклітару поділився, що страждає на важку хворобу.

Вас також можуть зацікавити новини: