Тодоренко потрапила в грандіозний скандал / фото Instagram

Відомий український лікар Євген Комаровський став на захист ведучої Регіни Тодоренко, яку "зацькували" в мережі за її недавні висловлювання про сімейне насильство.

У своєму Telegram-каналі педіатр зазначив, що теж був об'єктом мережевого цькування, що знає особисто Тодоренко й що стільки за 38 років роботи дитячим лікарем надивився на сімейні розбірки, в тому числі й із застосуванням насильства, що "може дати фору багатьом сімейним психологам".

Читайте такожСкандал довкола Регіни Тодоренко розгорівся з новою силою (фото)

Відео дня

"Регіна — легка, світла, добра людина. Працьовитість, оптимізм, талант, успіх — результат. Результат — предмет заздрості й зловтіхи. Унікальність багатьох інтерв'ю нерідко полягає в тому, що ставляться запитання, на які часто не може бути однозначної відповіді — проблема повинна розглядатися з різних сторін, вона може мати різні варіанти вирішення. На детальні розбори, як правило, немає часу, одразу з'являються нові запитання... Як наслідок — завжди можна причепитися, звинуватити в поверховості, додумати те, чого й близько в голові не було... Було б бажання. Тодоренко не сказала нічого кримінального. Від слова взагалі", - написав Комаровський.

Бажання обгидити у поєднанні із заздрістю і зловтіхою — гримуча суміш, заявив лікар.

"Особисто для мене найнеприємніше в цій ситуації — не реакція натовпу, а реакція всіх цих гламурних видавництв і рекламодавців, які готові влитися в натовп, щоб не втратити прибутків. Ви уклали контракт і вам, за великим рахунком, на людину вибачте на*рати, лише б мережеві експерти були задоволені. І як все швидко вирішуєте!", - обурився він.

Крім того, Комаровський закликав Тодоренко припинити істерити й виправдовуватися і запевнив, що "нормальних і адекватних людей більше".

"Регіна! У всіх своїх проектах можеш на мене розраховувати. Обіцяю інтерв'ю про способи боротьби з "мережевими експертами". Тримайся, дівчинко. Хороших людей багато, це правда, але зараз ти можеш в цьому засумніватися. Але це правда", - підсумував лікар.

Як повідомляв УНІАН, відому ведучу Регіну Тодоренко "рознесли" в мережі після того, як вона висловилася з приводу домашнього насильства. "А що ти зробила для того, щоб він тебе не бив?", - це її запитання просто розлютило мережу.