Ріапобой показав бекстейдж зі зйомок у Борисполі / Фото - instagram.com

Український музикант Дмитро Шуров (Ріапобой) нещодавно представив свою першу з 24 лютого пісню. Композиція отримала назву "Тримайся своїх". Кліп до неї був знятий в порожньому аеропорту Бориспіль, який не функціонує через обстріли російських окупантів. 

У своєму Instahram-блозі музикант показав деякі кадри, зроблені під час зйомок, а також розповів про пережиті емоції. 

"Було незвично, трохи дико, ейфорично, іноді страшно і дуже емоційно знімати це відео. Здається, ми так і не звикли за день до порожніх залів, регулярних перевірок, контрольованих пересувань, трьох годин у бомбосховищі. Порожні кафе, доріжки для валіз, ескалатори, duty free - як стриманий сон про лангольєрів, від якого хочеться прокинутися", - написав Піанобой. 

Відео дня

Дмитро Шуров уточнив - в зйомках кліпу брали участь тільки його знайомі, які не побоялися приїхати на режимний об'єкт під час повномасштабної війни і регулярних обстрілів.

"У багатьох стояли в очах сльози під час зйомок. Дуже хочу, щоб ця пісня і відео прискорили повернення реальності, в якій ми знову можемо все. Не так, як раніше, не інфантильно, а розуміючи, хто ми, для чого нам сильна армія, економіка, порядні і перевірені люди біля керма. Не знаю, як і якою ціною... Але ми не можемо вічно знову і знову віддавати своє і потім втрачати наших кращих людей, повертаючи все з боєм", - резюмував артист. 

Нагадаємо, Pianoboy зняв кліп в порожньому аеропорту Бориспіль

Також УНІАН писав, що Jerry Heil і alyona alyona заінтригували колаборацією з європейським артистом.

Вас також можуть зацікавити новини: