Аліна Байкова - українська модель / instagram.com/alina_baikova

Відома українська модель Аліна Байкова дала інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, під час якого розповіла, чи пропонували їй гроші за інтим.

За словами моделі, одного разу їй написала якась дівчина і сказала, що російський олігарх хоче запросити її на відпочинок. Однак Аліну збентежило те, що вона почала пропонувати їй гроші, які цей чоловік готовий заплатити за разом проведений час.

Також Байкова вирішила більше дізнатися про цього чоловіка і з'ясувала, що він одружений.

Відео дня

"Було у мене один раз, коли мені дівчинка пише, і каже: "Я знайшла твій номер телефону, і тут російський олігарх якийсь пропонує поїхати з ним на вакейшн. За гроші". Я відповіла, що мені це взагалі не цікаво. Для мене це, як образа, тому що якщо тобі жінка подобається, то спробуй пофліртувати, підійти з іншого боку... Навіщо відразу гроші пропонувати?" - розповіла Байкова.

Вона додала, що не є легкодоступною. Більш того, у неї постійно такий вираз обличчя, що багато хто боїться до неї навіть підійти.

"У мене імідж інший. У мене на обличчі написано, що я с*ка. До мене бояться підійти і жінки, і чоловіки", - підсумувала модель.

Хто така Аліна Байкова

У юнацтві Аліна Байкова працювала офіціанткою і мріяла стати моделлю. Однак їй здавалося, що вона не підходить на цю роль. Одного разу в клубі вона познайомилася з дівчиною, яка стала переконувати її в тому, що їй все ж потрібно зайнятися моделінгом.

Незабаром Байкова полетіла в Китай за контрактом. У 2011 році вона брала участь у тижнях моди по всьому світу: Нью-Йорк, Лондон, Мілан, Париж. Через часті перельоти вона вирішила залишитися жити в США.

Крім того, Аліна підтримує Україну. Вона неодноразово з'являлася на світських заходах у сукнях з нецензурним зверненням до диктатора Володимира Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: