Саліванчук не приховує, що любить поїсти, але при цьому багато тренується / фото instagram.com/salivanchuk.anna

Українська актриса Анна Саліванчук, яка часто хизується струнким тілом, розкрила секрет ідеальної фігури. Як виявилося, нещодавно вона "скинула" шість кілограмів.

Актриса спілкувалася з фанами у Stories та відповідала на їхні запитання. Багатьох цікавило, скільки важить Саліванчук та як вона підтримує форму. Зірка не стала приховувати цифри.

"Зараз я 59 кг. Була 63-65. Зараз їм усе, що хочу, просто потроху. А місяць притримувалася ПХ (правильного харчування - УНІАН). І скинула шість кг", - написала Саліванчук.

Відео дня
Саліванчук зі "Сватів" розкрила секрет ідеальної фігури / скриншот

Також актриса зазначила, що їй далеко до ідеальних параметрів. На її думку, вона має багато працювати. Саліванчук не приховує, що любить поїсти, але при цьому старанно тренується.

За словами Саліванчук, вона займається спортом п'ять разів на тиждень. Такі тренування дають результат, адже актриса може похизуватися стрункими формами та підтягнутим животиком.

Нагадаємо, нещодавно Саліванчук показала, який має вигляд у тісних лосинах. Вона зняла на відео своє тренування та вразила мережу не тільки тонкою талією, а й пружними стегнами.

Вас також можуть зацікавити новини: