Саша Мудра живе в США / instagram.com/sasha_wise28

Фіналістка 12 сезону шоу "Холостяк" Саша Мудра на початку повномасштабного вторгнення з Харкова перебралася до США. Днями вона сходила на шоу "Ліга сміху", яке відбулося в Нью-Йорку.

Після розважальної програми Саші вдалося поспілкуватися з деякими акторами і навіть сфотографуватися з ними. Так, вона з'явилася в компанії комедійного актора Ігоря Ласточкіна.

Також Саша зізналася, що давно не бачила такого скупчення українців в одному місці. Її це дуже порадувало.

Відео дня

"Любі, я не можу. Мені тут так класно, кайфово. Українці - це любов. Велике дякую за настрій. Я і плакала, і сміялася", - написала Мудра.

Мудра засвітилася в компанії Ігоря Ласточкіна / instagram.com/sasha_wise28

Хто така Саша Мудра

Дівчина стала фіналісткою 12 сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським. Хоч у фіналі проекту він і не вручив їй обручку, пізніше все-таки зважився відновити з нею стосунки.

Як зізнавався сам "холостяк", після проекту він постійно думав про Сашу - це була одна з причин, чому у нього не склалися стосунки з переможницею Катею Лозовицькою.

Однак Саша відмовила Алексу, через що він почав писати їй гидоти. У підсумку вона його заблокувала. Зараз дівчина перебуває у стосунках з американцем, а Топольський поки не зустрів своє кохання.

Вас також можуть зацікавити новини: