Архівний знімок було зроблено у 1973 році / фото УНІАН, Олександр Прилепа

У мережі показали, який вигляд мала співачка Софія Ротару 50 років тому. Тоді вона жила у шлюбі зі своїм чоловіком Анатолієм Євдокименком, якого не стало у 2002 році. Чоловік помер після третього інсульту, на руках у своєї дружини.

На архівному фото, яке розмістили в Telegram-каналі "Старий папараці", щаслива співачка сидить поруч з чоловіком на лавці. Вона ніжно поклала голову йому на плече, а Євдокименко її обіймав. Ротару позувала в білому костюмі та в босоніжках на підборах. 50 років тому співачка не робила яскравий макіяж і могла похвалитися природною красою.

Чоловік Ротару позував на фото в аналогічному вбранні білого кольору. Пара, нібито спеціально, приміряла схожі образи, створивши "сімейний лук".

Відео дня

Знімок було зроблено у 1973 році, за 5 років після весілля Ротару і Євдокименко. Тоді їхньому єдиному сину Руслану Євдокименку було близько 3 років. 

Який вигляд мала Ротару 50 років тому - фото

Ротару та її чоловік / скріншот

Який вигляд Ротару має зараз - "свіже" фото

Останнім часом співачка рідко ділиться новими фото. Однак нещодавно, на День Незалежності України, Ротару зробила виняток. Вона показала селфі зі своїм сином. На знімку співачка позувала у хустці та сховала більшу частину обличчя під сонцезахисними окулярами. 

Ротару з сином / скріншот

Нагадаємо, раніше російський продюсер "злив", де зараз живе Софія Ротару.

Вас також можуть зацікавити новини: