Олександра постала в купальнику / instagram.com/kazka.band

Солістка групи KAZKA Олександра Заріцька показала фотографію з відпочинку, на якій постала в білому злитому купальнику. На фото зірка стоїть на березі моря.

Так, ще на шоу "Танці з зірками" Олександрі вдалося схуднути на 20 кілограмів. Тепер вона без сорому показує свої форми і ділиться вражаючим результатом після інтенсивних тренувань.

Читайте такожНіколи не пізно: 5 знаменитостей, які народили первістків після 40 років"Бачила, що в Києві сніг. Я теж дуже скоро з ним зустрінуся. Насолоджуюся в останні дні відпочинку, щоб увірватися в грудень. Там буде багато всього цікавого, а головне – наш новий кліп", - написала Саша.

Відео дня

"Виглядаєш просто вогненно", "Красуня", "Які хвилі, яка Сашка", "Ці фото неймовірні", "Афродіта, яка вийшла з морської піни", "Поцілована Всевишнім", - пишуть шанувальники в коментарях.

Олександра постала в купальнику / instagram.com/kazka.band
Олександра постала в купальнику / instagram.com/kazka.band

Нагадаємо, раніше Олександра Заріцька дала ексклюзивне інтерв'ю УНІАН, в якому розповіла про участь у шоу "Танці з зірками", чому вважає, що цей сезон особливий, яку музику любить слухати, чому не прагне до нагород і про спільний тур з Тіною Кароль.

Вас також можуть зацікавити новини: