Сімейне фото Ірини Білик / фото instagram.com/bilyk_iryna

Українська співачка Ірина Білик більш як рік тому знялась у сімейній фотосесії разом із двома синами – старшим Глібом та молодшим Табризом. Днями у мережі з'явилася архівна зворушлива світлина з цієї зйомки.

Білик разом з синами знялась у фотосесії для обкладинки глянцю for mama. Кадр зі зйомки з'явився на інстаграм-сторінці молодшого сина співачки.

Читайте такожІрина Білик здивувала фанів зовнішнім виглядом з відпочинку в Єгипті

Відео дня

Перед камерою позував 21-річний Гліб Оверчук, у якого на колінах сидів молодший 5-річний Табриз Ахмадов. Вони були одягнені у сірі джинси та темні куртки. Позаду хлопців стояла зіркова матуся та ніжно їх обіймала.

Для зйомки співачка обрала білу сорочку та чорний жакет з принтом. Вона доповнила образ масивним сріблястим ланцюжком. Волосся співачка розпустила та вклала локонами, а на обличчі зробила макіяж. Ірина Білик підкреслила очі темними стрілками, а губи нафарбувала матовою рожевою помадою. 

Фото instagram.com/tabrizakhmadov/

Зазначимо, старший син артистки Гліб народився в 1999 році у стосунках виконавиці з моделлю Андрієм Оверчуком. Хлопець не любить публічності, а тому дуже рідко з'являється в інстаграмі зіркової мами. Вже 3 роки Гліб Оверчук зустрічається з дівчиною Алісою. 

Молодший син Табриз народився у 2015 році від режисера Аслана Ахмадова за допомогою сурогатної матері. Та стосунки Білик з чоловіком не склалися – зараз вони розлучаються.

Вас також можуть зацікавити новини