Блогерка Маслова поскаржилася на "інтенсивний" допит / колаж УНІАН, скріншот

Блогерка Аліна Маслова, яка неодноразово світилася в Москві, розповіла, як українські правоохоронці прийшли до неї під час відпочинку в Карпатах. Вона поскаржилася на "інтенсивний" допит та "примус" до засудження Російської Федерації.

Дівчина в соцмережі Instagram розповіла, що зробила своїй мамі і дочці сюрприз, тому 30 грудня вирушила в Карпати. Після заселення в готель блогерка опублікувала відео з гір.

"Моя аудиторія дуже тепло відреагувала. Всі були раді мене бачити. Виявилося, у мене дуже багато передплатників з України, і всі такі "Ласкаво просимо". Я була дуже рада, але потім все пішло не так", - поділилася дівчина.

Вона поскаржилася на жорсткий хейт, тому що у неї Instagram багато відео, знятих в Москві. При цьому вона зізналася, що дійсно останні місяці провела в столиці країни-агресорки.

Вже 31 грудня до неї прийшли правоохоронці, тому замість лиж їй довелося показувати свої документи. За її словами, була впевнена, що немає проблем з документами і перебуває в Україні законно.

"Я - молдаванка, я можу тут перебувати", - підкреслила Маслова.

Дівчина запевнила, що до неї прийшли "п'ять-шасть працівників СБУ з автоматами". Правоохоронці її "дуже сильно інтенсивно" допитували. Крім того, у "туристки" забрали телефон і переглянули її листування, а також поставили "дуже багато політичних питань".

"Потім мені сказали, що у поліції є інформація, що на мене готується замах об 11 вечора в новорічну ніч. Те, що є компанія людей, які дуже агресивно налаштовані і не хочуть розбиратися, в чому правда і в чому неправда", - заявила блогерка.

Також вона додала, що через можливий "напад" їй було "небезпечно" залишатися в Україні, але її ніхто з країни не виганяв.

"На мене дуже сильно натиснули, і сказали на відео записати такі слова, що я як би виступаю проти Росії", - поскаржилася Маслова.

В результаті дівчина разом з донькою і мамою зустріла Новий 2024 рік на заправці, працівники якої пригостили "туристів".

Скандал з Масловою в Карпатах - що відомо

Журналіст Віталій Глагола повідомив, що блогерка Аліна Маслова приїхала відпочивати в Карпати. На гірськолижному курорті "Драгобрат" її відвідали співробітники СБУ.

На оприлюднених відео дівчина в сльозах вибачається перед українцями за те, що ніяк не ідентифікує геноцидну російську війну проти українського народу. За її словами, це "політичне питання", через яке вона не хоче "розділяти любов" до України і Росії.

При цьому журналіст зазначив, що для Маслової відпочинок закінчився після зустрічі зі співробітниками СБУ.

Вас також можуть зацікавити новини: