Бі-2 / Фото - прес-служба групи

Соліста групи "Бі-2" Льову (Ігор Бортник, - справжнє ім'я артиста) відпустили з в'язниці в Таїланді. Зараз він очікує посадки на літак в аеропорту Бангкока.

Льова вже пройшов контроль в аеропорту і збирається летіти в Тель-Авів. А ось інші учасники групи поки залишилися у в'язниці.

"Льова Бі-2 дійсно перебуває в аеропорту, чекаючи рейсу в Ізраїль. Іншим членам групи в раніше узгодженому вильоті в Ізраїль відмовлено, вони залишаються в міграційній в'язниці", – повідомляється в Telegram-каналі групи.

Відео дня

Зазначимо, раніше повідомлялося, що всіх учасників "Бі-2" планують депортувати до Ізраїлю, проте сьогодні стало відомо, що Росія зірвала їхнє звільнення з в'язниці в Таїланді.

Нагадаємо, 24 січня музикантів затримали в Пхукеті нібито за проведення концерту без дозволу. Російський продюсер Володимир Воронов, який проживає в Таїланді, повідомив, що на артистів "хтось настукав".

Пізніше журналіст Михайло Козирєв розповів, в яких умовах утримуються учасники групи. За його словами, вони абсолютно жахливі.

Вас також можуть зацікавити новини: