Бі - 2 / Фото-прес-служба групи

Нещодавно учасників російської групи "Бі-2" затримали в Таїланді. Формальна причина - відсутність у колективу дозволу на роботу.

Зараз же журналіст і ведучий Михайло Козирєв розповів, в яких умовах їх утримують у в'язниці. За його словами, вони абсолютно жахливі.

"Вони зараз у відкритій камері - це клітка під розпеченим сонцем, там зараз 35-40 градусів спеки. Останній раз, коли організатора концерту допустили до хлопців, то він побачив звалище голих тіл в трусах, тому що весь одяг промок і тіні ніякої немає", – зазначив журналіст.

Відео дня

Він додав, що у артистів відібрали телефони. Періодично до них підсилають російськомовних, які тиснуть на них і натякають на хабарі.

Крім того, Козирєв зазначив, що Росія тисне на владу Таїланду, у зв'язку з чим до учасників "Бі-2" таке ставлення.

"З усіма процесуальними порушеннями, які тільки могли бути, стає зрозуміло, що управління цим процесом йде з Москви. Це така показова розправа, щоб усім артистам, які обрали не підтримувати війну, неповадно було. Меседж тут такий: "Ми вас знайдемо і дістанемо, де б ви не були", - сказав ведучий.

Нагадаємо, група "Бі-2" засудила повномасштабну війну в Україні ще в перші дні. Учасники колективу залишили Росію. Соліст і зовсім сказав, що більше не повернеться на територію країни-агресора.

Вас також можуть зацікавити новини: