Наталка Карпа з дочкою Златою / instagram.com/natalkakarpa

Українська співачка Наталка Карпа, яка була на межі розлучення з чоловіком Євгеном Тереховим, розповіла, в яких стосунках вони зараз перебувають.

У підкасті "Не Мамкай" вона зізналася, що проблеми з чоловіком у них з'явилися після народження дочки Злати. До появи дитини вони постійно перебували удвох, подорожували, добре проводили час разом. Але після народження дівчинки їхнє життя значно змінилося, як і пріоритети. 

Тому подружжя опинилося на межі розлучення. Ось тільки, як зізнається Карпа, це питання поки залишається невирішеним, оскільки її чоловік після повномасштабного вторгнення пішов на передову захищати Україну від російських окупантів.

Відео дня

"Насправді ми в якийсь момент навіть заморозили наші стосунки. Я його, якщо чесно, боюся зайвий раз питати. Зізнаюся, що я просто подивилася одне з його останніх інтерв'ю, він сказав таку фразу: "У мене війна". Зайвий раз у нього питати, які у нас стосунки зараз, я не буду", - додала співачка.

При цьому вона уточнила, що чоловік завжди на зв'язку. Коли у нього з'являється вільна хвилина, він завжди дзвонить їй і дочці. 

Нагадаємо, раніше Наталка Карпа розчулила відео, як її 2-річна донька зустрілася з батьком-військовослужбовцем.

На відео видно, що маленька дівчинка не очікувала побачити свого тата, але коли його побачила, радісно побігла до нього на зустріч з криками "Тато, тато!". 

Вас також можуть зацікавити новини: