Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Знаменитості хочуть бути прикладом для наслідування, тому показують себе тільки з кращого боку. Ось тільки шанувальників не обведеш навколо пальця. Якщо вони помічають надмірний фотошоп, то обов'язково про це напишуть.

Ані Лорак

Опальна співачка Ані Лорак активно веде свій інста-блог і ділиться фотографіями з кожного заходу. Ось тільки не секрет, що зірка дуже любить користуватися фотошопом. Доказ тому її фотографія, яку на своїй сторінці опублікував російський артист Філіп Кіркоров. Там Ані виглядає зовсім не такою, як на фотографії, яка пізніше з'явилася у неї в блозі. Помітно, що дівчина змінила колір своєї шкіри і зробила себе більш стрункою.

Ані Лорак / instagram.com/anilorak
Ані Лорак / instagram.com/fkirkorov

Віра Брежнєва

Співачка Віра Брежнєва також захоплюється фотошопом. На одному і тому ж знімку з Ані Лорак і Сергієм Лазарєвим вона виглядає по-різному. У своєму блозі вона опублікувала фото, на якому виглядає як порцелянова лялька з ідеальними рисами обличчя і бездоганним макіяжем. А ось на такому ж фото, але без фотошопу, вона виглядає більш тьмяною.

Відео дня
Віра Брежнєва / Скріншот Instagram
Віра Брежнєва / Скріншот Instagram

Белла Хадід

Супермодель Белла Хадід завжди була стрункою дівчиною, але, ймовірно, цього їй недостатньо. Тому зірка перед публікацією фото в Instagram ретельно їх обробляє. Якщо придивитися, то талія Хадід прямо-таки пливе.

Белла Хадід / instagram.com/bellahadid

Алла Пугачова

72-річна Алла Пугачова в свої роки виглядає просто приголомшливо. Всі її фотографії "вилизані" до ідеальності, її шкіра завжди гладка. Але всі ж розуміють, що в 72 роки навіть після "уколів краси" і пластичних операцій не може бути такий бездоганний вигляд, без єдиної зморшки на обличчі.

Алла Пугачова / instagram.com/alla_orfey

Мадонна

63-річна Мадонна, так само як і Алла Пугачова захоплюється фотошопом. При цьому шанувальники регулярно пишуть їй про це, але, здається, зірку не цікавлять коментарі простого народу. 

Мадонна / instagram.com/madonna

Раніше УНІАН назвав 5 зірок, які засвітили "полуничку" на публіці.

Вас також можуть зацікавити новини: