Як пройде 10 випуск "Танців з зірками" / фото 1+1

У неділю, 1 листопада, вийде десятий ефір "Танців з зірками". У цьому випуску шоу зіркові пари обміняються партнерами й перетворяться на містичних героїв.

Читайте такожЮлія Саніна розповіла, що чоловік її дуже ревнує до партнера з "Танців з зірками"

Танцювальний вечір буде присвячений Хеловіну, паркет проекту перетвориться на містичний готель, в якому і будуть розгортатися всі події. 

Відео дня

"Танці з зірками": як пройде 10 ефір

Санта Дімопулос цієї неділі танцюватиме з партнером Надії Мейхер Кирилом Васюком. Учасники на паркеті перетворяться на образи покоївки й швейцара та виконають фрістайл.

Надія Мейхер, своєю чергою, вийде на паркет з Максом Леоновим. Пара приміряє на себе образи містера і місіс Дракули й буде танцювати Віденський вальс.

Ольга Фреймут спробує підкорити фокстрот з Дмитром Дікусаром, який минулого ефіру повернувся на проект, щоб тимчасово замінити Дмитра Жука. Телеведуча перетвориться на паркеті на відьму.

Юлія Саніна танцюватиме з Іллею Падзіною ф'южн в образах Ангела і Демона.

Холостяк Сергій Мельник цієї неділі вийде на паркет з Яною Цибульською. Пара перетвориться на вампірів і буде танцювати пристрасне танго.

А Сергій Танчинець вражатиме глядачів квікстепом разом з Аделіною Делі в образах божевільних клоунів.

Хто із зірок сяде в крісло судді "Танців з зірками"

У десятому ефірі до трійки суддів приєднається співачка, народна артистка України та переможниця першого оновленого сезону "Танців з зірками" Наталія Могилевська.

Зустрічати учасників на балконі будуть ведучі ранкового шоу "Сніданок з 1+1": Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Людмила Барбір і Руслан Сенічкін.

"Танці з зірками": спеціальні гості вечора

Спеціальними гостями вечора стануть Наталія Могилевська, яка виконає попурі пісень "Місяць" і "Покохала", і фіналіст дев'ятого сезону "Голосу країни" KHAYAT з телепрем'єрою пісні "Темно".

Могилевська виступить на" Танцях з зірками " / фото 1+1
Хаят виступить на " Танцях з зірками"

Інші новини за темою про "Танці з зірками":