TAYANNA розповіла про коштовний подарунок від чоловіка / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Тетяна Решетняк, більш відома як TAYANNA, розповіла, що має хороші стосунки з колишніми чоловіками. Артистка, яка розповіла про травми дитинства, підкреслила, що колишні завжди готові їй допомогти, в тому числі фінансово.

Зараз Тетяні важко відповісти, скільки грошей їй потрібно на життя. За її словами, кожного місяця різні витрати і для цього потрібен відповідний бюджет. Проте наявність в артистки власного житла значно спрощує її матеріальне становище.

В інтерв'ю OBOZ.UA TAYANNA зізналася, що не соромиться позичати гроші в ексобранців. Відтак, один з колишніх співачки допомагає їй оплачувати навчання сина:

Відео дня

Мої колишні чоловіки – щедрі й добрі, дуже мені допомагають. Один допомагає заплатити за школу моєму синові, інший давав гроші на життя. У мене хороші стосунки з багатьма колишніми. Були такі моменти, коли справді дуже потрібна була допомога. Я дзвонила телефоном – і мені привозили гроші.

Скріншот Instagram

На додаток, співачка підтвердила, що на початку повномасштабного вторгнення тривалий час проживала з сином за кордоном, а саме на Балі. Тетяна розсекретила незвичайний і коштовний подарунок, який їй зробили. Як з'ясувалося, знаменитість стала власницею земельної ділянки на острові. Однак всіх деталей про нерухомість виконавиця не розкрила.

"Звичайно, я бачила цю землю, вона існує, проте більше конкретики буде, коли вирішу це питання повністю", - пояснила TAYANNA.

Нагадаємо, раніше TAYANNA розчулила піснею про кохання у дуеті з українським співаком.

Вас також можуть зацікавити новини: