TAYANNA розповіла, які травми пропрацьовувала з психологом / фото інстаграм TAYANNA

Українська співачка Тетяна Решетняк, яка виступає під сценічним псевдонімом TAYANNA, вперше розповіла про травми дитинства. 

Дівчина з багатодітної родини і найстарша серед дітей. Тому їй доводилося з дитинства брати багато відповідальності на себе за життя рідних. Через це у неї є травми, з якими вона пішла до психолога. 

"На моєму характері, звісно, позначилися відголоски минулого. В якийсь період узагалі відчувала себе головою сім'ї. Насправді це травма, із якою працювала потім із психологом. Мені пояснили, що часом буває так: узявши на себе гіпервідповідальність, коли підростаєш, уже в дорослому житті можеш цього боятися, тому що втомилася. І тому мало чого в житті можеш досягти, бо будь-яке досягнення – це відповідальність", - розповіла співачка виданню OBOZ.UA.

Відео дня
TAYANNA з родиною / фото фейсбук співачки

Тетяна наголосила, що зараз ситуація змінилася. Вони збираються родиною, мають певні традиції, але тепер коже сам взяв життя у власні руки. 

"У кожної найстаршої дитини у великій сім'ї є така травма відповідальності і з нею треба працювати. Зараз я не беру участі в житті жодного члена своєї родини. Всім пояснила, що більше не буду за когось відповідати, вирішувати, рятувати. В мене своя сім'я, син", - додала TAYANNA.

TAYANNA з сином / фото фейсбук співачки

До слова, про свого брата Мішу Марвіна, який зараз живе в РФ, дівчина говорити не хоче. 

Нагадаємо, раніше відома українська співачка розповіла про складні стосунки її сина з батьком.

Вас також можуть зацікавити новини: