Олександр Пікалов "підкочував" до Тіни Кароль / фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський

Під час зйомок "Вечірнього Кварталу" актор Олександр Пікалов, який нещодавно розлучився після 18 років шлюбу, "підкочував" до співачки Тіни Кароль.

Але його старання були відкинуті - співачка відповіла, що вони тільки друзі: "Ти - хороший друг, кращий за двох подруг".

Під час номеру Пікалов вирішив по-дружньому знайти їй нареченого у вигаданому "Тіндері". Але всі фотографії, які він показував, були його, тільки в різних образах. На одній з них він постав у ролі італійця Сандро, із вусами й монобров'ю. На іншому фото був качком, а на третьому - повним дядьком. На що Кароль відповіла, що жоден із цих чоловіків їй не підходить.

Відео дня

Читайте також"Які смішні": У мережі показали рідкісне фото Зеленського у молодості

А після номеру він представив її як народну співачку України Тіну Пікалову. Зал розсміявся, а він зник за лаштунки. Після цього співачка виконала хіт "Скандал".

Як повідомляв УНІАН, українська співачка Тіна Кароль допустила конфуз під час зйомок новорічного "Вечірнього Кварталу", переплутавши слова своєї пісні.

Як відомо, напередодні в столичному Палаці "Україна" проходили зйомки новорічного концерту "Вечірнього Кварталу". Організатори, крім Кароль, анонсували участь у зйомках Софії Ротару, групи Антитіла і Дмитра Монатіка.

Вас також можуть зацікавити новини