Анна Семенович / фото instagram.com/ann_semenovich

Російська співачка та акторка Анна Семенович зробила ліпосакцію підборіддя та рук й показала на відео результат процедури.

Ролики з клініки 43-річна колишня солістка гурту "Блестящие" опублікувала у своєму Instagram.

"Дорогі мої, ви всі знаєте, що я дуже відкрита та чесна людина. І тут на своїй сторінці я завжди розповідаю про себе всю правду!... Я вирішила трохи вдосконалити свою фігуру. Ви знаєте, що я дуже задоволена своїми формами та люблю своє тіло, але є місця, які мені захотілося трохи поправити. Я зробила ліпосакцію зони підборіддя та рук", – написала Семенович у підписі до відео.

А на записі співачка показала, як готується до операції і як отямилася після процедури.

Анна Семенович до операції / скріншот
Анна Семенович після операції / скріншот

"Ви тепер не побачите у мене другого підборіддя і не будете мені писати гидоти, – заявила вона на відео перед операцією. – Дорогі мої, прийшла до тями. Зараз мені поставлять крапельницю, і я піду до сну. Зберігаю бадьорість духу, позитив".

Підписники тим часом розділилися на два табори: одні її підтримують, інші – критикують:

"Так... тримати харчування і спорт все життя – це праця! І зберігати себе... у кожного свій вибір", "Треба просто менше їсти, і тоді не треба буде робити операції", "Ви – молодець", "Якнайшвидшого відновлення".

Читайте такожСеменович показала видатні груди в сукні з глибоким декольте (фото)Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Анна Семенович неабияк розповніла за час карантину.

Вас також можуть зацікавити новини: