Ірина Кудашова перебувала за кордоном під час атаки РФ / Скріншот Instagram

Українська акторка та блогерка Ірина Кудашова поділилася, як вона з сім'єю відновлює зруйновану квартиру в Чернігові. У подвір'я біля будинку акторки влучив російський снаряд.

Кудашова розповіла, що внаслідок атаки, квартира майже повністю зруйнована. Її дім перетворився в руїни. Зараз родина акторки розпочала капітальний ремонт. А також вони надіслали заявку на отримання фінансової допомоги від держави, щоб відновити своє житло.

"В цьому році власним коштом ми почали її відновлювати, робити ремонт. Звісно, роботи там дуже багато. Навіть, можна сказати, що стін не залишилося. Але намагаємося відновлювати, бо моя мама та бабуся хочуть жити в Чернігові й повернутися у власний дім, а не орендовану квартиру. Ми подавали заяви на всі ці державні програми, поки що відповіді не було. Можливо, пізніше", - вказала Ірина.

Блогерка також розповіла про те, як вона дивом вціліла під час обстрілу. Річ у тому, що Ірина з родиною за декілька днів до атаки виїхали за кордон, і на момент "прильоту" їх не було вдома.

"Ми виїхали буквально в перший день і через три-чотири дні був приліт у наш двір. Просто наша квартира, квартира нашої бабусі – двері й вікна повилітали, шафи попадали. Там були руїни, туди не можна було зайти. Треба було все виносити й з "нуля" будувати. Балкон повністю зник, зруйновано. Це було дуже важко", – каже Кудашова.

Нагадаємо, раніше Ірина Кудашова розповіла про нові стосунки.

Вас також можуть зацікавити новини: