Брітні та Сем / фото інстаграм Брітні Спірс

Колишній чоловік співачки Брітні Спірс - Сем Асгарі - розповів про сімейне життя зі знаменитістю. Чоловік наголосив, що той час згадує з посмішкою.

Пара прожила разом у офіційному шлюбі лише рік, проте Сем каже, що був щасливий у стосунках зі співачкою. 

"Це було благословенням – мати можливість довгий час ділити життя з кимось. Так буває, що люди віддаляються одне від одного, і люди йдуть", – сказав Сем журналу PEOPLE.

Відео дня

Цікаво, що чоловік був ініціатором їхнього розриву, проте не має жодних образ до екс-дружини. 

Брітні та Сем / фото інстаграм Брітні Спірс

"Я ніколи не розумів, коли люди розлучаються, і говорять одне про одного погано. Раніше ж вони сиділи за одним столом та їли разом... Я ніколи не робитиму цього, не буду говорити погане, бо у мене не було нічого, окрім приголомшливого досвіду та прекрасного життя, і це завжди буде частиною мого життя. Я з любов'ю озираюся назад. Моє минуле було благословенним і прекрасним", - додав 30-річний чоловік. 

Чи спілкується Сем з Брітні після розлучення - він не зазначав. Проте лише наголосив, що зараз найголовнішою жінкою для нього є собака Порша. 

Що відомо про стосунки Брітні Спірс та Сема Асгарі

Брітні та Сем почали зустрічатися ще у 2017 році. У 2022 році вони одружилися. Закохані багато подорожували та публікували щасливі світлини. Чоловік, який на 12 років молодший за Спірс, знайшов спільну мову з її дорослими синами. Пара навіть мріяла про дитину, і, за словами ЗМІ, Брітні навіть вдалося завагітніти, але у неї стався викидень. 

Подейкують, що причиною їхнього розлучення була невірність співачки. Проте ані Брітні, ані Сем це не коментували. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Брітні Спірс зараз закрутила роман зі своїм колишнім працівником.

Вас також можуть зацікавити новини: