Суханов назвав "хороших росіян" пристосуванцями / фото instagram.com/maxgalkinru

Український телеведучий Олексій Суханов виступив проти виразу "хороші росіяни". Він зазначив, що немає росіян, які можуть бути своїми для українців, маючи на увазі в тому числі Аллу Пугачову і Максима Галкіна.

"Вони можуть зі шкіри лізти, розповідаючи, що вони за Україну, везти тоннами сюди допомогу – ми повинні бути їм вдячні, але вони сторонні люди. Нам в голові треба тримати таке: скільки б добра росіяни не зробили для України, вони чужі для країни люди. Тому що не позбулися російського паспорта. Вони може і проти війни, але не проти того, що діється в Росії. І друге: ніхто з них не довів нічим поки, що здатний щось відстояти. Розводять лише розмови. Не можна рівнятися на них ні за яких обставин. Нам потрібно зрозуміти, що вірити можна тільки собі. У світі немає кращого друга України, ніж свідомий українець", - Суханов висловив свою точку зору в інтерв'ю "Обозреватель".

Він зазначив, що не вірить у будь-яку можливість розквіту так званої Росії.

Відео дня

"Не вірю в те, що ця країна колись може стати цивілізованою. Не вірю в чинну силу російської культури. Не поділяю представників цієї країни на хороших і поганих". Вони для мене пристосуванці або імпотенти – нехай вибирають, третього не дано. Я не хочу спілкуватися з живуть там: родичі це або просто знайомі. У мене немає там нікого і нічого", - підсумував журналіст.

Позиція Максима Галкіна та Алли Пугачової щодо війни

У перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну комік Максим Галкін і співачка Алла Пугачова засудили криваву політику Кремля і виїхали з РФ. Галкін віддавав частину коштів зі своїх концертів для українських біженців.

Довгий час Галкін і Пугачова жили в Ізраїлі і повертатися в Росію не планували. Однак після нападу бойовиків ХАМАС пара переїхала на Кіпр. До слова, нещодавно Галкіна і Пугачову підловили на прогулянці.

Вас також можуть зацікавити новини: