На відео маленький Дантес веселився з батьками та стрибав у воду / фото instagram артиста

Український співак Володимир Дантес розчулив мережу кадрами з Криму. Артист показав, як у дитинстві відпочивав там з батьками.

"У ці дні мама, тато та я рушали на море. В Крим. У Євпаторії жив брат. У Лівадії – дід. Довгий час ми їздили потягом (у плацкарті) і мені дуже подобалась ця естетика. Аромат їжі, особливо курочки гриль, яка змішується з запахами поту та перегару. Батькам не дуже це заходило, але мені було весело. А найулюбленіший момент подорожі – коли за вікном зʼявлявся Сасик (Сиваш)", - поділився спогадами співак.

На відео маленький Дантес веселився з батьками та стрибав у воду. Артист зазначив, що нині він усе б віддав, аби знову їхати потягом до Криму з мамою та своїм татом. 

"Купатися я любив сильно, але був один мінус – я не вмів плавати і медузи! У серпні завжди медузи. Одного разу ми поїхали до Тарханкуту. Місцеві там стрибали зі скелі, батько стрибав теж, навіть мама "щучкою" летіла. А чиста морська вода була усіяна медузами розміром з мою голову. Але бажання стрибати, як батько, було сильнішим за страх перед медузами. Усе віддав би, аби знову їхати в плацкарті в Євпаторію з мамою та татом", - додав артист.

У коментарях фани пишуть, що також сумують за дитинством та Кримом. Також користувачі вірять, що вже скоро Україна поверне півострів та прожене окупантів. Юзери пишуть:

  • "Наскільки сильно звуки пробуджують спогади. Одразу захотілось повернутись на 15 років назад та махнути в табір до Євпаторії"
  • "Усі ми їхали тим плацкартом"
  • "Як написано гарно… Тепло і сонце у цьому тексті. Крим, кохане серденько"
  • "Ми обов’язково поїдемо до Євпаторії і взагалі до Криму!".

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що обраниця Дантеса вперше публічно заговорила про весілля. Як виявилося, Кацуріна вже робить артисту натяки.

Вас також можуть зацікавити новини: