Дмитро Гордон з дружиною / instagram.com/gordondmytro

Українська журналістка Олеся Бацман у програмі "ЖВЛ" розповіла, що Дмитро Гордон сподобався їй ще при першій зустрічі. Але він цілком влаштовував її як керівник, коли вона прийшла до нього у видання на роботу. Про стосунки з ним вона спочатку і не думала, але пізніше у неї з'явилися почуття до нього.

"Я прийшла робити інтерв'ю, він мені дуже сподобався, одразу видно неординарну особистість. Він настільки про всіх переживає і піклується. Якщо у когось поганий настрій, він обов'язково підійде і запитає. Він дуже уважна людина. Він дуже щедрий і роздає все, чим він може поділитися", - розповіла Олеся.

За словами Бацман, коли у них зав'язалися романтичні стосунки, вони вже довго були знайомі і бачили один одного в різних ситуаціях. Також дівчина зізналася, що перший крок зробив саме Гордон, та й взагалі він романтик.

Відео дня

Читайте також50-річний Хіменес-Браво показав рідкісне фото зі своєю молодою коханоюЗараз пара щаслива в шлюбі. Вони виховують трьох дочок, яких Гордон дуже любить.

"Мені доводиться давати строгість, мені доводиться давати правила гри, тому що тато просто їх любить. Папа все, що завгодно, вони можуть попросити, що хочеш, він може пообіцяти. Приходять кажуть: "Тато, там така шоколадка в холодильнику, можна я з'їм? Я тебе так люблю". Тато: "Звичайно, можна!"- додала Бацман.

Нагадаємо, раніше Олеся Бацман зачарувала мережу яскравим фото з чоловіком.

Вас також можуть зацікавити новини: