Він разом з друзями святкував на Волзі свій день народження / скріншот

У РФ знайшли тіло музиканта і засновника музичної групи Cream Soda Дмитра Свіргунова. У ніч на 20 березня він провалився під лід на річці Волга.

Як повідомляють російські Telegram-канали, рятувальникам вдалося знайти труп музиканта. Однак пошуки тіл його молодшого брата і ще однієї людини, які провалилися під лід разом зі Свіргуновим, тривають досі.

Інформацію про смерть росіянина представники групи поки що не коментували. Однак раніше вони підтверджували, що музикант дійсно провалився під лід і вважався безвісти зниклим.

Тим часом, в коментарях під фото музиканта вже з'явилися фанати. Вони пишуть, що пісня "Волга" виявилося для Свіргунова пророчою. У ній він нібито міг описати свою смерть.

"З тобою йду по дну. У полоні весняних губ я потону... Холодними руками до сонця я дотягнуся. Мій компас - течія води", - йдеться в пісні групи Cream Soda.

Пісня "Волга" - кліп

Крім цього, в мережі вже з'явилося останнє відео, на якому зображений співак. Він разом з друзями святкував на Волзі свій день народження. Компанія переходила замерзлу річку, а також танцювала на тонкому льоду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Свіргунов провалився під лід у ніч на 20 березня. Це сталося поруч з російським містом Ярославль.

Вас також можуть зацікавити новини: