Путін, вважає вона, повинен набратися сміливості і дати російським військовим нову команду / скріншот

Відома співачка Лайма Вайкуле, яка підтримує Україну і виступає проти російської агресії, розповіла про своє недавнє інтерв'ю для Ксенії Собчак. Виявилося, журналістка вирізала фрагмент, в якому артистка "вмазала" всім мешканцям РФ.

Вайкуле розповідала, як росіяни можуть спокутувати провину перед українцями. За словами співачки, говорити про дружбу не варто, проте мешканці РФ точно повинні вибачитися.

"Це буде не скоро, мені так здається, що потрібно стати на коліна і вибачитися", - заявила Вайкуле, говорячи з Дмитром Гордоном.

Відео дня

Крім цього, співачка зазначила, що їй дуже сумно через повномасштабну війну, розв'язану РФ проти України. Путін, вважає вона, повинен набратися сміливості і дати російським військовим нову команду.

"Візьміть всю свою зброю і йдіть геть... Вийдіть з мого будинку... Мені дуже сумно, що це відбувається, м'яко кажучи. І хочеться, щоб це завтра сталося, все закінчилося. І це можливо... Просто потрібно мати гідність. Потрібно просто Путіну сказати: "Все, хлопці, закінчили, йдемо". І все закінчилося", - заявила Вайкуле.

Однак Гордон зазначив, що Путін не наважиться так сказати. Диктатор боїться, що військові РФ його "прикінчать". Сама ж Вайкуле вважає, що Україна все одно переможе країну-агресорку. За словами співачки, вона дуже пишається президентом Володимиром Зеленським і тим, як він себе поводить.

Нагадаємо, раніше Вайкуле заявила, що Галкін може стати наступним президентом РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: